Ediția din 2018 a festivalului UNTOLD vine cu o surpriză pentru fanii festivalului și aduce în România cei mai buni artiști din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor. Pe scena trance vor urca: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab și Will Atkinson.

În mai multe interviuri, DJ Avicii a declarat că pentru el nu câştigurile materiale sunt importante, ci muzica pe care o produce, iar acest lucru l-a demonstrat, mai ales în ultimii ani de viaţă, prin donaţiile extrem de generoase pe care le-a făcut pentru cei încercaţi.
otrivit express.co.uk, DJ Avicii ar fi donat toţi banii câştigaţi în urma turneului său din SUA din 2012 organizaţiei americane Fooding America. Artistul ar fi încasat atunci aproximativ 85 de milioane de dolari.

Tiësto a decis sa se stabileasca pentru urmatorul deceniu in Las Vegas. Hakkasan Group, operatorul clubului  Hakkasan Nighclub si a Wet Republic, i-a extins permisul de rezidenta a DJ-ului pana in 2020.

“Este o onoare sa ma întorc la Hakkasan Group si sa-mi continui rezidentele la Hakkasan Nightclub si in Wet Republic”, spune Tiësto. “In Las Vegas ma simt ca acasa, iar prin rezidenta mea cu Hakkasan Group ma simt mandru de spatiul creat pentru muzica de dans aici. Astept cu nerabdare mai multe oportunitati de a fi inspirat de acest incredibil oras, ce detine atatea locuri care sunt în mod constant pline de energie “.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de cookies
Afla mai multe ACCEPT Refuz